RAV RNF SAE 0W-20 1 L

RAV RNF SAE 0W-20 1 L

Categorie: Gama CleanSynto

Cod produs: 1111153-001-01-999

Tip de utilizare:ULEI MOTOR

Vascozitate SAE:0W-20

Specificatii:ACEA C5

Fabricatie:SINTETIC

Aprobari producator:Renault RN17FE

Capacitate ambalaj:1 L

Specificatii Tehnice Producator
RAVENOL RNF SAE 0W-20 este un ulei de motor sintetic, fabricat cu tehnologie CleanSynto® pentru motoarele pe benzină și diesel autoturisme bazat pe cea mai recentă tehnologie de aditivi cu uleiuri de bază selectate. A fost dezvoltat special pentru motoarele Renault și Dacia.

RAVENOL RNF SAE 0W-20 este potrivit pentru utilizarea în motoarele pe benzină și diesel cu și fără filtru de particule și convertor catalitic pentru gaze de eșapament și în motoare conform celui mai recent standard EURO 6d-Temp. Gama de vâscozitate SAE 0W-20 asigură o pornire fiabilă la rece la temperaturi exterioare scăzute și lubrifiere completă la temperaturi ridicate de funcționare. Pierderile prin frecare și uzura sunt reduse. Prin reducerea semnificativă a consumului de combustibil, RAVENOL RNF SAE 0W-20 ajută la protejarea mediului prin reducerea emisiilor.
Intervalele extinse de schimbare a uleiului conform instrucțiunilor producătorului.

RAVENOL RNF SAE 0W-20 este potrivit pentru toate motoarele pe benzina, motoarele diesel fara DPF (filtru de particule diesel), motoarele diesel cu DPF,  EURO 6d-Temp de la RENAULT si Dacia precum si pentru motoarele diesel cu DPF, daca un ulei de motor conform la ACEA C5-16 necesar.

RAVENOL RNF SAE 0W-20 poate fi utilizat în toate motoarele pe benzină și diesel cu și fără turboalimentare. Poate fi folosit și pentru cele mai recente motoare EURO 6d.
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙