Accesorii Auto

8 Rezultate
RAV  Aparat inlocuit fluide FARA REZERVOR (utility in&out fluid syringe) 0.35 L
Pompa extractoare de ulei, transparenta, cu o seringa de plastic pentru ulei cu o capacitate de aproximativ 0.35 L. Folosind acest produs, uleiurile si alte lichide pot fi extrase sau completate din recipientele fixate.
RAV  Decalimetru gresare manuala Fettpresse 0.4 kg
Pompa gresare unsori, furtun 30 cm. Potrivita pentru cartuse de vaseline (DIN 1284) de 400g si vaselina vrac
RAV  Mehrzweckwanne vas scurgere 7 L
RAVENOL vas de scurgere cu volum de 7 litri
RAV  Pompa manuala Olfasspumpe 1370190
Pompa cu cilindru si parghie din metal, teava de aspiratie telescopica si cot de evacuare. Tubul de aspiratie telescopic din otel poate fi extins la o lungime de până la 90 cm, putand fi folosit in butoaie de 60 pana la 200 de litri.
RAV  Pulverizator Druckpumpzerstäuber 1L
Pulverizator de presiune din plastic care poate fi folosit, in mod flexibil, la o serie de sarcini. Apasand pur si simplu butonul de pulverizare cu degetul mare este suficient pentru a crea o pulverizare continua si uniforma. Finetea pulverizarii poate fi reglata prin rotirea piulitei duzei. Are o capacitate maxima de 0.9 litri la o presiune de 3 bari.
RAV AP INLOCUIT FLUIDE CU REZERVOR (FLUID SYRINGE WITH DISCHARGE)
Pompa extractoare de ulei, transparenta, cu o seringa de plastic pentru ulei si un recipient cu o capacitate de aproximativ 1L. Folosind acest produs, uleiurile si alte lichide pot fi extrase sau completate din recipientele fixate.
RAV Cap decalimetru M10x1
Cap decalimetru pentru gresare
RAV Manusi de lucru
1520225-001-02-OS RAV Manusi de lucru
RAVENOL Manusi de lucru 

Scule Auto

Iti oferim o gama de accesorii auto si scule marca Ravenol pentru ca vehiculul tau sa fie echipat pentru fiecare calatorie si pentru situatiile in care este nevoie de mentenanta sau lucrari de reparatie. Descopera oferta noastra de accesorii auto, precum: decalimetru, vas scurgere, pompa manuala, pulverizator si altele. Cere oferta acum!

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙