RAVENOL Brand Global

germany

De-a lungul anilor, brand-ul RAVENOL, s-a dezvoltat, pozitionandu-se ca jucator global pe piata international.
Prin dezvoltarea continua a produselor sale, a facilitatilor si a echipei de productie, ne-am transformat dintr-un mic producator de lubrifianti intr-un pionier din domeniul cercetarii si fabricarii lubrifiantilor.

Intregul nostru portofoliu de produse poarta emblema “Made in Germany” care garanteaza cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate remarcabila si servicii de incredere din Germania.

Suntem prezenti acolo unde viteza si performanta, in activitate, joaca un rol important , produsele RAVENOL, fiind disponibile si recunoscute in toata lumea ca fluide premium, de cea mai buna calitate. Partenerii nostri dar mai ales consumatorii apreciaza inalta calitate a produselor RAVENOL, aceasta oferindu-ne o foarte buna reputatie in domeniu. Brand-ul RAVENOL este prezent in peste 90 de tari. Conform strategiei noastre de internationalizare suntem prezenti la cele mai importante expozitii internationale din domeniul auto. Implicarea RAVENOL in motorsport, la nivel global, este o expresie a competentelor tehnice pe care le-am dobandit in domeniu.

Parteneriatele RAVENOL cu echipe de top din cele mai importante competitii internationale contribuie la dezvoltarea competentelor si cresterea experientei in dezvoltarea lubrifiantilor are indeplinesc cerintele din motorsport. Rapoartele pe care le primim in urma diferitelor incercari si rezultatele pozitive obtinute, ne intaresc increderea in produsele RAVENOL si in capacitatea noastra de a satisface cerintele consumatorilor nostri.

 

Reprezentante Oficiale RAVENOL logo

europe
Europa

Albania, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Elvetia, Estonia, Finlanda, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Italia, Luxemburg, Lituania, Malta, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Tarile de Jos, Ucraina

asia
Asia

Bangladesh, China, Coreea, Emiratele Arabe Unite, Hong Kong, Indonezia, Irak, Japonia, Iordania, Kazahstan, Kirghizstan, Liban, Malaezia, Pakistan, Palestina, Rusia, Singapore, Taiwan, Thailanda, Turkmenistan, Vietnam

africa
Africa

Ghana, Namibia

america
America

Bolivia, Chile, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Mexic, Paraguay, Peru, Uruguay, USA

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙