Ravenol - concurs EuropaFM
Concurs-ravenol condus

Concurs EuropaFM

Martie 2023

Vrei sa fii in centrul actiunii si sa castigi premii uimitoare? Ai noroc, pentru ca Ravenol si Europa FM se unesc pentru a va oferi aceasta sansa unica! Prin intermediul emisiunilor radio “Desteptarea” cu Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia, un ascultator norocos va putea descoperi in fiecare zi ce inseamna sa ai o masina care ruleaza ca unsa cu ulei de calitate Ravenol. Setati ca favorita frecventa Europa FM pentru a fi mereu la curent cu ce se intampla si, poate, chiar să fii cel care se va bucura de schimb gratuit de ulei si de antigel. Gata, start, acum sau niciodata! Vrei să fii un ascultator...castigator? Ravenol îți oferă piesa de drum bun la Europa FM!Perioada concurs: 06.03.2023 - 31.03.2023

Regulament concurs: Click aici


Produse Participante

 

Vrei ca masina ta sa ruleaze ca unsa si sa te bucuri de protectie maxima? Atunci, uleiurile de motor Ravenol sunt alegerea perfecta pentru tine! Acestea sunt formulate cu ingrediente unice, testate riguros si compatibile cu standardele industriale si cerintele producatorilor de automobile.

Pentru o performanta optima, Solutia profesionala de curatat motorul Ravenol spala intregul istoric al motorului masinii tale, lasandu-l curat ca lacrima. Mai buna decat o sesiune de terapie pentru masina ta!

Antigelul RAVENOL nu este mai prejos! El ofera protectie impotriva inghetului, dar si impotriva supra-incalzirii sistemului de racire, fiind compus din ingrediente de calitate superioara. Iarna nu mai este o problema!

Bonus: Vinerea, punem la bataie si gama RAVENOL de uleiurile de transmisie automata si manuala . Transmisia ta iti va multumi!

 

Galerie Premii orientative

Nu pierde sansa de a fi un castigator cu Ravenol! Fii cu urechile pe Europa FM si inscrie-te in cursa pentru a fi unul dintre castigatorii zilnici ai schimbului gratuit de ulei si antigel Ravenol!


Esti pregatit sa fii un ascultator...castigator?


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙