CleanSynto

ATF Specialist – Echipament profesional si consultanta pentru mentenanta cutiei de viteze

RAVENOL ATF Specialist este un concept de business pe care il propunem pentru service-urile din Romania. Orice service auto are posibilitatea de a-si completa oferta de servicii si de a propune clientilor schimbul complet al uleiului in cutia de viteze automata folosind un aparat profesional si serviciile suplimentare pe care le oferim.

Noua versiune, RAVENOL ATF Professional Line Exchange Machine 2.0 este configurat pentru schimbul dinamic al uleiului in cutia de viteza automata si pentru curatarea preventiva a acesteia. Noile caracteristici usureaza operarea si sprijuna operatorul in realizarea etapelor necesare schimbului complet al uleiului in cutia de viteze automata. Operatiunea nu necesita folosirea unor componente electrice, vulnerabile. Confortul, siguranta in operare si precizia sunt caracteristicile care fac din acest nou model un echipament ce nu trebuie sa lipseasca din niciun service auto.

Link catre produs
atf-specialist

RAVENOL va ofera cea mai mare gama de lubrifianti de transmisie automata. Formula speciala de fabricatie a fiecarui produs acopera cerintele producatorilor pana la nivel de detaliu. Folosind RAVENOL, va asigurati ca functionalitatea si interactiunea dintre toate componentele transmieiei sunt foarte bine coordonate.

Link catre gama ATF
atf-specialist

Suplimentar parte a conceptului ATF Specialist oferim partenerilor nostril training initial si consultanta pe perioada utilizarii RAVENOL ATF Professional Line Exchange Machine 2.0. Operatorul isi va insusi procedurile si tehnicile specifice pentru curatarea si schimbarea complete a uleiului in cutia de viteze automata si va beneficia de accesul la baza de date HaynesPro® care include instructiuni detaliate pas cu pas.

atf-specialist

BENEFICII PARTENERI

  • Curatare si schimb dinamic, complet, in acelasi timp
    curatare simpla x schimb simplu x operare simpla = simplu³
  • Set extins de adaptoare inclus
  • Largirea gamei de servicii oferite prin adaugarea conceptului de service ATF Specialist
  • Garantie, disponibilitate piese de schimb si adaptoare suplimentare.

BENEFICII CONSUMATORI

  • Functionare optima a transmisie gratie unui lubrifiant nou
  • Schimbul treptelor se face mai lin, consumul de combustibil se diminueaza
  • Beneficiaza de servicii profesionale de mentenenta a transmisiei la service-ul preferat
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙