CleanSynto

CleanSynto®

Formulele standard de fabricatie indeplinesc cerintele minime ale lubrifiantilor. Caracteristicile lubrifiantilor sunt de obicei setate astfel incat vehiculele sa opereze in conditii de siguranta si ca cerintele producatorului sa fie indeplinite. In ceea ce priveste mentinerea duratei de viata a vehiculului sunt necesare caracteristici suplimentare ale lubrifiantilor.

Cerintele de lubrifiere difera in functie de domeniul de utilizare. Comportamentul de lubrifiere poate fi influentat in diferite directii prin utilizarea de aditivi specifici.

Producatorii de autovehicule si piese se sprijina reciproc prin comunicarea catre client a unor intervale speciale de mentenenata pentru piesele de schimb (ex: curea de distributie, bujii, ulei de motor etc). Se creeaza astfel aparenta unei informari oneste si complete oferita clientilor.

Daca motorul sau alte componente importante si scumpe ale vehiculelor se uzeaza prematur, consumatorul este pe cont propriu si trebuie sa accepte costuri de reparatie ridicate.

Formulele de fabricatie standard ale lubrifiantilor ofera o protectie minima si contribuie la scurtarea duratei optime de functionare a motoarelor !

CleanSynto

In timpul operarii vehicolului apar frecari intre piesele aflate in miscare ce cauzeaza uzura acestora si aparitia unor particule reziduale. Aceste particule impreuna cu resturile de la combustie si alte reziduuri tind sa se depuna. Mixul de reziduuri imbacseste filtrele, astupa canalele de circulatie a uleiului si duce la blocarea pompelor. Situatia se agraveaza in timp, reduce eficienta motorului si creste riscul unei defectiuni majore a acestuia.

Acest fenomen este avut in vedere de RAVENOL care este devotat principiului de mentenenata preventiva si dezvoltarii de lubrifianti cu formulare speciala. Rezultatul eforturilor RAVENOL este tehnologia si gama de produse CleanSynto® care are caracteristicile tehnice necesare pentru curatarea motorului si mentinerea acestuia curat in conditiile tendintei de crestere a intervalelor de schimb.

CleanSynto

ULEI DE BAZA SINTETIC SI COMPONENTE

CleanSynto

ADITIVI PREMIUM PENTRU OBTINEREA CALITATII CLEANSYNTO®

CleanSynto

CURATA MOTORUL, CRESTEREA DURATEI DE VIATA, IMBUNATATESTE DISPENSABILITATEA, INGLOBEAZA REZIDUURILE

Tehnologia CleanSynto® reduce semnificativ depunerile din motor astfel ca uleiul poate ajunge in punctele importante fara obstacole. Motorul va ramane curat pentru o perioada mai lunga de timp, ii va creste eficienta si riscul unei defectiuni majore este diminuat.

UTILIZAREA GAMEI RAVENOL CLEANSYNTO® OFERA O MULTITUDINE DE AVANTAJE:

CleanSynto
CleanSynto
CleanSynto
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙