Termeni si conditii

I. Despre ravenolromania.ro

 

ravenolromania.ro este un website de prezentare al produselor RAVENOL, comercializate in Romania.

 

II. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul ravenolromania.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ravenol.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale ravenol.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a ravenolromania.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul ravenolromania.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

 

III. Utilizatori

Site-ul ravenolromania.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Utilizatorii care acceseaza website-ul ravenolromania.ro pot solicitata oferte de pret pentru produsele pe le-au adagat in lista .

 

IV. Datele Personale

Prin completarea formularului de cerere de oferta ne veti furnizao serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email etc. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele ravenolromania.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de ravenolromania.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

 

V. Publicitatea

ravenolromania.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea ravenolromania.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

VI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

ravenolromania.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la sectiunea Contact din website.

 

VII. Cererile de oferta

ravenolromania.ro transmite partenerilor din reteaua sa solicitarile de cerere de oferta plasate pe site. Societatea nu este responsabila in privinta ofertelor, preturilor si conditiilor ofertelor primite de la parteneri. Societatea is rezerva dreptul de a modifica lista de parteneri care primesc cererile de oferta fara nicio notificare prealabila. Societatea isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice si a celorlalte informatii prezente pe site-ul ravenolrmania.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul ravenolromania.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul ravenolromania.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙