Despre noi

RAVENOL, 100% Made in Germany (Inovat-Fabricat-Imbuteliat)logo

us

Cu o experianta si activitate de peste 75 ani in inovarea, dezvoltarea si fabricarea lubrifiantilor, RAVENOL a devenit unul dintre cele mai dinamice branduri de lubrifianti din lume.

Partenerii si clientii nostri au la dispozitie o gama larga de lubrifianti pentru motor-transmisie manuala si automata, diferentiale, sistem hidraulice, servodirectie, vaseline, antigeluri, produse de ingrijire auto, uleiuri industriale. Aplicatiile produselor noastre acopera toate sectoarele de activitate de la autoturisme; autoutilitare; utilaje de constructii; agricultura; transport feroviar; aerian; naval si pana la aplicatiile industriale.

Calitatea uleiurilor de baza (PAO; Ester) impreuna cu tehnologia USVO si Clean Synto, marci inregistrate ale companiei, sunt fundamentele calitatii produselor RAVENOL. Aceasta calitate este certificata si de numeroasele aprobari obtinute de la marii producatori de autoturisme si autoutilitare (Mercedes Benz, BMW, VW , Porsche, Opel, Renault,Fiat, Citroen,IvecoMAN, Scania, Volvo, Caterpillar, etc)

Avand in Germania 2 centre moderne de cercetare si productie si bazandu-se pe parteneriatele, atat cu cu principalii constructori germani de autoturisme (BMW ; AUDI; OPEL ;MB), cat si cu echipele motosport (Aston Martin cognization Formula 1 ; OPEL RALLY , DTM Formula), RAVENOL a ajuns in avangarda productiei de lubrifianti, fiind prezent in peste 90 tari din intreaga lume.

RAVENOL ROMANIA ofera partenerilor sai calitatea fabricata in Germania si protejata prin elemente de securizare, dar si prin controlul strict al lantului de aprovizionare.

Cu stocuri de peste 1 milion de litri in cele 2 mari centre logistice, Oradea si Focsani, cu o flota proprie de peste 30 autoutilitare, si cu 1500 parteneri pe intreg teritoriul tarii, RAVENOL ROMANIA asigura disponibilitatea si controlul produselor noastre oriunde in tara in mai putin de 24 ore.

Istoric Ravenol Expert RO SRL logo

RAVENOL Expert RO SRL a decis semnarea parteneriatului strategic cu Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH pentru a aduce pe piata din Romania produsele RAVENOL.

2011

In scurt timp am reusit sa dezvoltam un portofoliu matur de clienti in toata Romania.

2012-2015

Conceptul RAVENOL ATF Specialist devine lider de piata, in Romania, pe segmentul fluidelor pentru transmisie automata si manuala, cu peste 300 de service-uri partenere.

2017

Inaugurarea noului sediu din Oradea prin care se asigura suport logistic si training pentru reteaua partenerilor RAVENOL.

2018

Implementarea unui nou sistem ERP, eficientizarea procedurilor de lucru, cresterea capacitatii si a serviciilor oferite.

2019
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙