produse-originale

Produse autentice

Produsele RAVENOL, de calitatea premium, sunt ambalate in recipiente cu capacitati care acopera toate domeniile de utilizare. Produsele RAVENOL sunt disponibile in bidoane de 1 litri, 4 litri, 5 litri, 10 litri si 20 litri. La volumul de 20 de litri este disponibil sistemul alternative de ambalare Bag in Box. Pentru cantitati mai mari produsele RAVENOL sunt disponibile in butoaie de 60 de litri, 208 litri si in containere de 1000 de litri (IBC).

produse-originale

Designul ales si structura materialului face ca utilizarea bidoanelor RAVENOL sa fie cat mai simpla si mai sigura posibil. Bidoanele de 4 litri si 5 litri pot fi tinute mai usor datorita orificiului de la baza si a suprafetei cu asperitati din zona gatului.

produse-originale

Ambalajul Bag In Box este ecologic, usor de folosit si ocupa spatiu redus. Butoaiele de 60 de litri si de 208 litri sunt disponibile si in varianta cu design special de motorsport.

Pentru a impiedica falsificarea produselor sale RAVENOL, a prevazut ambalajele cu o serie de elemente de siguranta ce garanteaza consumatorului autenticitatea produselor RAVENOL- Made in Germany.

  1. Capacul nu mai poate fi readus la forma initiala dupa prima deschidere
  2. Holograma de pe eticheta
  3. Eticheta contine elemente vizibile doar sub lumina UV
produse-originale

Din cauza faptului ca piata lubrifiantilor se confrunta cu falsificarea frecventa a produselor, RAVENOL a introdus o masura suplimentara, de verificare a autenticitatii, destinata special pentru consumatorul final. Fiecare lot si fiecare produs RAVENOL, este inregistrat cu un cod unic, in timpul procesului de fabricatie, cod disponibil in sectiunea razuibila a etichetei. Prin introducerea codului unic, de pe eticheta, pe pagina http://my.ravenol.com, se face verificarea autenticitatii produsului si se afiseaza un mesaj de confirmare sau de avertizare.

produse-originale
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙