Castiga cu RAVENOL

TRIMITE CODUL UNIC DE PE ETICHETA SI RAVENOL TE PREMIAZA!!!

Daca ai un produs Ravenol poti castiga premiile puse in joc de Ravenol, completand formularul alaturat.

Pasul 1

Pasul 1 Verifica codul tau de pe produsul achizitionat cu ajutorul linkului "Valideaza cod".

Pasul 2

Pasul 2 Dupa verificarea codului, revino aici si completeaza datele alaturate.

Pasul 3

Pasul 3 Daca toate datele tale sunt introduse corect, vei intra automat in concurs.

Saptamanal se vor extrage la sorti  castigatorii premiilor puse in joc, conform Regulamentului Campaniei. Vei fi contactat pe email/telefonic daca esti castigator si vei afla si cum poti intra in posesia premiului.
Mult succes! Vezi regulamentLista Castigatori

Campania Promotionala “Plinul de vacanta-RAVENOL” va incepe la data de 01.06.2023 (ora 00:00:01), ora Romaniei si se va incheia la data de 31.08.2023 (ora 00:00:01), ora Romaniei sau in momentul epuizarii stocului de premii, in functie de care eveniment se va produce primul.

La aceasta Campanie promotionala pot participa doar persoanele fizice care cumpara si utilizeaza produsele participante (denumite in continuare “Cumparator”), respectiv cele care promoveaza produsele participante (denumite in continuare “Promotori”), in perioada de desfasurare a campaniei.

Cumparatorii trebuie sa razuiasca eticheta cupon de pe spatele produsului -sectiunea Buyer, promotorii trebuie sa razuiasca eticheta cupon sectiunea –Seller- si sa verifice codul razuit pe site-ul: https://my.ravenol.com/en/check-your-code.

Primii 200 de participanti care trimit 20 de coduri valide, in intervalul unei saptamani, primesc automat premiu, combustibil in valoare de 50 de lei (toate taxele incluse), pe cardul de carburant, pus la dispozitie de organizatori.
 

Extragerile la sorti vor fi saptamanale si se vor efectua in ziua de Luni. La aceaste extrageri vor participa cei care s-au inscris in saptamana anterioara (Luni-Duminica). Vor avea loc 14 extrageri saptamanale a cate 26 de castigatori:

 
  • 24 de castigatori extrasi dintre participantii care au inscris cel putin 20 coduri unice, valide, in saptamana anterioara extragerii. Acestia vor primi, pe cardul de combustibil pus la dispozitie de organizatori, cate 50 de lei (toate taxele incluse) ;
  • 2 castigatori extrasi dintre participantii care au inscris cel putin 1 cod unic, valid, in saptamana anterioara extragerii. Acestia vor primi, pe cardul de combustibil, pus la dispozitie de organizatori, cate 400 de lei (toate taxele incluse) ; 

Cardurile de carburant poti folosite doar pentru alimentarea de carburant (benzina si motorina) la statiile proprii Rompetrol.

GALERIE PREMII

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙