Deosebiri intre gama CleanSynto si gama USVO

27 Sep 2022
Deosebiri intre gama CleanSynto si gama USVO

Cerintele de lubrifiere pentru vehicule au crescut pe masura trecerii timpului, iar producatorii din industrie sunt nevoiti sa dezvolte noi tehnologii de fabricatie pentru crearea unor game de produse de inalta calitate.

Tocmai pentru a oferi solutii si pentru a defini noi standarde de calitate, Ravenol a dezvoltat game premium de produse, printre care se remarca CleanSynto si USVO. Ce diferentiaza cele doua game si care este cea mai buna alegere pentru autoturismul tau? In acest articol vom aborda asemanari si deosebiri intre gama CleanSynto si gama USVO.

Ce este CleanSynto?

CleanSynto este gama de produse dezvoltata de Ravenol care are caracteristicile tehnice necesare pentru protejarea motorului si mentinerea acestuia curat in conditiile tendintei de crestere a intervalelor de schimb.
Produsele din gama CleanSynto sunt sintetice, lucru ce inseamna ca au in compozitie uleiuri minerale si uleiuri sintetice.

Ce este USVO?

USVO inseamna Ultra Strong Viscosity Oil si este o tehnologie unica, fiind din grupa 4 de inalta calitate. Astfel, uleiurile auto din gama USVO sunt uleiuri full sintetice, realizate din combinatii speciale de uleiuri de baza, de cea mai buna calitate si a unor aditivi speciali (fara a utiliza agenti de ingrosare), folosind un proces elaborat de fabricatie.

Deosebiri intre CleanSynto si USVO

Deosebirile esentiale intre cele doua game de inovatie Ravenol se concentreaza la nivel de calitate diferentiat. Ambele game ofera rezistenta mai mare in timp, protejand motorul, insa gama USVO fiind full sintetica, se diferentiaza semnificativ, avand un grad crescut de rezistenta in timp.

VMP si SMP

Pentru a evidentia si mai bine diferentele dintre cele doua game de produse si pentru a lua cea mai buna decizie in procesul de achizitie, vom compara produsele VMP si SMP.
Astfel, VMP este unul dintre cele mai vandute uleiuri Ravenol din gama USVO, fiind un produs de top, super aditivat, super sintetic si ultra rezistent la degradare. RAVENOL VMP SAE 5W-30 este un ulei de motor integral sintetic, pe baza de PAO (Polyalphaolefine), destinat autoturismelor cu motoare diesel sau pe benzina cu sau fara turboalimentare si injectie directa.

SMP este un ulei cu consum redus de combustibil, cu tehnologie CleanSynto® si Mid SAPS pentru cele mai recente automobile de benzina si diesel cu si fara incarcare turbo in masini si transportoare. Acest ulei ajuta la minimizarea frecarii, a uzurii si a consumul de combustibil, avand proprietati excelente de pornire la rece. Ofera totodata, intervale suplimentare de schimbare a uleiului conform instructiunilor producatorului.

Analizand cele doua produse, putem remarca ca desi ambele sunt 5w-30, VMP este un produs superior, integral sintetic pe baza de PAO, in timp ce SMP este un produs sintetic si mineral, dezvoltat prin tehnologia CleanSynto.
Concluzionand, ambele game de produse Ravenol, CleanSynto si USVO ofera o protectie superioara motorului, fata de produsele din clasele inferioare de calitate, insa VMP se diferentiaza si de SMP la nivel de calitate, fiind 100% sintetic.

 

Citeste si alte articole care te-ar putea interesa:

Produsele RAVENOL sunt 100% autentice- 100% Made in Germany

RAVENOL furnizor oficial pentru noul BMW M4 GT4

Produse noi in portofoliul RAVENOLIncercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙