Produsele RAVENOL sunt 100% autentice- 100% Made in Germany

06 Jul 2022
Produsele RAVENOL sunt 100% autentice- 100% Made in Germany
Sunt multi productatori care falsifica brand-uri, renumite la nivel mondial, de lubrifianti auto. In fiecare an, se produc illegal, prin falsificare, mii de tone de lubrifianti, de proasta calitate dar care arata la fel ca produsul autentic. Motoarele vehiculelor sunt cele care au de suferit, in cele din urma. 

In aceste conditii cum se poate deosebi un lubrifiant falsificat de unul authentic?

In cazul produselor sale, RAVENOL foloseste o metoda de protectie inovativa – eticheta de pe partea din spate a produsului contine coduri razuibile, unice, imprimate la imbutelierea in fabrica.
Folosind site-ul https://my.ravenol.com/en/check-your-code puteti introduce codul de pe eticheta si veti primi raspuns instant, cu privire la autenticitatea produsului. Daca acel cod, introdus de dvs., este in baza de date RAVENOL, PUTETI FI SIGURI DE AUTENTICITATEA produsului.
Ambalajul produselor RAVENOL contine elemente suplimentare de siguranta: Holograma si scrisul vizibil doar la lumina UV de pe eticheta, capac inovativ de nu mai poate fi readus la forma initiala dupa prima deschidere.

CU RAVENOL SUNTETI PROTEJAT 100% impotriva falsificarii lubifiantilor.

ALEGE RAVENOL ! ALEGE CALITATEA ! ALEGE UN LUBRIFIANT AUTENTIC 100% MADE IN GERMANY!Sursa: https://www.youtube.com/user/ravenolwerther
Traducerea: Ravenol Romania

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙