RAV UFE ULTRA FUEL ECONOMY SAE 0W-8 1 L

RAV UFE ULTRA FUEL ECONOMY SAE 0W-8 1 L

Categorie: Gama USVO

Cod produs: 1111155-001-01-999

Tip de utilizare:ULEI MOTOR

Vascozitate SAE:0W-8

Specificatii:JASO GLV-1

Fabricatie:INTEGRAL SINTETIC

Aprobari producator:JASO GLV-1 (P049RAV001)

Capacitate ambalaj:1 L

Specificatii Tehnice Producator
RAVENOL Ultra Fuel Economy UFE SAE 0W-8 este un ulei, de motor, pe bază de PAO (polialfaolefină), integral sintetic, cu frecare redusă, fabricat cu tehnologia USVO® și CleanSynto®, pentru motoarele pe benzină, pentru autoturisme cu/fără turbo și injecție directă.

Datorită tehnologiei USVO® obținem o stabilitate a vâscozității extrem de ridicata. Evităm dezavantajele amelioratorilor de vâscozitate polimerici în timp ce profităm de ele. Acest lucru îmbunătățește protecția motorului, performanța, curățenia motorului și intervalele de scurgere a uleiului. Tehnologia USVO® face posibil ca produsul să nu aibă pierderi prin forfecare pe tot timpul intervalului de schimbare și să fie extrem de stabil la oxidare. Această tehnologie unică ajută uleiul atinga parametrii de lubrifiere mai rapide, reducând astfel frecarea, menținând în același timp motorul curat și eficient.

RAVENOL Ultra Fuel Economy UFE SAE 0W-8 este fabricat cu molibden trinuclear și OFM (Modificatori organici de frecare), pentru a obține frecare, uzură și consum minim de combustibil cu caracteristici excelente de pornire la rece.

RAVENOL Ultra Fuel Economy UFE SAE 0W-8 este recomandat în special pentru vehiculele hibride. Datorită noii sale retete, oferă un strat sigur de lubrifiere chiar și la temperaturi de funcționare foarte ridicate. Protejează împotriva coroziunii și pierderii de ulei prin oxidare sau cocsificare. Comportamentul excelent la pornire la rece asigură o siguranță optimă a lubrifierii în timpul fazei de funcționare la rece.

Prin reducerea semnificativă a consumului de combustibil, RAVENOL Ultra Fuel Economy UFE SAE 0W-8 ajută la protejarea mediului prin reducerea emisiilor.

RAVENOL Ultra Fuel Economy UFE SAE 0W-8 minimizează frecarea, uzura și consumul de combustibil cu caracteristici excelente de pornire la rece. Intervalele extinse de schimbare a uleiului conform instrucțiunilor producătorului.
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙