RAVENOL furnizor oficial pentru Mercedes-AMG Motorsport

10 May 2023
RAVENOL furnizor oficial pentru Mercedes-AMG Motorsport
RAVENOL devine „Furnizor oficial” al Mercedes-AMG Motorsport

100% Made in Germany - Mercedes-AMG si RAVENOL vor merge impreuna pe pista de curse in viitor.
Marca înregistrată a Ravensberger Smierstoffvertrieb GmbH, RAVENOL, este acum „Furnizor oficial” in programul Clientilor Racing al mărcii de masini sport de la Affalterbach. Noul parteneriat aprofundeaza cooperarea deja desfășurată la nivel de echipă. De mult timp, echipele de clienți ale mașinilor de curse Mercedes-AMG au folosit logo-ul RAVENOL. În actualul sezon DTM, de exemplu, Mercedes-AMG Team Winward începe cu un RAVENOL Mercedes-AMG GT3, pilotat de șoferul junior David Schumacher.
În cadrul parteneriatului convenit pe parcursul mai multor ani, logo-urile RAVENOL vor fi prezente acum pe vehiculele performante ale Mercedes-AMG. Logo-ul de pe aripa dreaptă face parte din exclusivitatea „Partner Line”, care permite Mercedes-AMG Motorsport să ofere o vizibilitate foarte bună partenerilor săi oficiali. Nu doar pe suprafata ci si in vehicule isi va face prezenta RAVENOL, fiind umplute cu produse RAVENOL pentru livrarea initiala. Customer Racing Teams vor putea obține linia de produse performante RAVENOL prin canalele globale de distribuție Mercedes-AMG Motorsport, în viitor.
Sursa: https://group-media.mercedes-benz.com/marsMediaSite/en/instance/ko/RAVENOL-becomes-Official-Supplier-of-Mercedes-AMG-Motorsport.xhtml 

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙