RAV DIESEL SYSTEM CLEANER 0.3L

RAV DIESEL SYSTEM CLEANER  0.3L

Categorie: Spray-Aditiv

Cod produs: 1390243-300-05-000

Tip de utilizare:CURATARE

Capacitate ambalaj:0.3 L

Specificatii Tehnice Producator
RAVENOL Diesel System Cleaner este un aditiv pentru combustibil destinat curatarii sistemului de alimentare a motoarelor Diesel, cresterii sigurantei in exploatare si pentru prelungirea functionarii optime a motoarelor Diesel.
RAVENOL Diesel System Cleaner este un agent de curatare pentru injectoarele controlate electronic si mecanic. Prin adaugarea continutului in rezervorul masinii se realizeaza inglobarea in masa sa a moleculelor de apa aflate pe fundul rezervorului, mixtura astfel realizata transformandu-se intr-o emulsie inflamabila care este pompata in sistemul de aprindere si eliminata prin combustie in camera de ardere si ulterior prin sistemul de evacuare.
RAVENOL Diesel System Cleaner asigura curatarea intregului sistem de alimentare, de la rezervor, pompa si conducte, pompa de inalta presiune, injectoare si eliminarea atat a substantelor neinflamabile cat si a depunerilor realizate in sistem
RAVENOL Diesel System Cleaner asigura functionarea silentioasa a motorului, previne coroziunea generata de prezenta moleculelor de apa, asigura arderea particulelor de funingine pentru a evita colmatarea sistemului de epurare
Aplicare: RAVENOL Diesel System Cleaner se adauga in rezervorul masinii pentru realizarea unei mixturi inflamabile formate din molecule de apa, motorina si aditivi.
Domeniu de aplicare:
 • motoare Diesel in autoturisme si camioane
 • se recomanda utilizarea la intervale regulate, de cel putin doua ori pe an
 • cand se observa cresterea consumului de combustibil
 • pentru toate reparatiile la sistemele de injectie Diesel
 • poate fi folosit si in biodiesel sau amestecuri de motorina cu biodiesel
Metoda de utilizare: produsul poate fi utilizat prin aplicare in rezervor, pentru curatarea intregului sistem de alimentare sau poate fi aplicat direct in filtrul de motorina pentru o curatare mai activa si severa  a supapelor si injectoarelor.
Procedura de utilizare:
Continutul unui recipient de 300ml RAVENOL Diesel System Cleaner este suficient pentru aprox 80 litri de motorina (raport de amestec 1 :250).Alimentati rezervorul pe jumatate cu motorina, turnati 300ml RAVENOL Diesel System Cleaner si continuati sa alimentati cu motorina pana cand rezervorul este plin. Repetati operatiunea dupa 2000km.
Procesul de curatare folosind carcasa filtrului: Este imperativ sa reinnoiti filtrul.
Umpleti carcasa filtrului vechi cu RAVENOL Diesel System Cleaner si eliminati aerul. Porniti motorul si lasati-l sa functioneze la intervale diferite de turatie pana la epuizarea aditivului (max 2000 rpm)
RAVENOL Diesel System Cleaner curata sistemul de injectie si restabileste puterea motorului

Caracteristici tehnice:
RAVENOL Diesel System Cleaner asigura:
 • curatarea sistemului de injectie
 • legarea apei din rezervor si din sistemul de injectie
 • atomizare fina si precisa a motorinei
 • restabilirea puterii motorului
 • reducerea fumului si consumui de combustibil
 • eliminarea depunerilor de pe supape si injectoare.
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙