SPECTACULOSUL START DIN CIRCUITUL RAVENOL ADAC

header-4
In perioada 26-29 aprilie 2014 Ravenol Germania a avut ca si invitati 65 de parteneri ai Ravenol Romania (patroni de service si magazine)

Pe parcursul celor 4 zile petrecute in Germania partenerii din Romania au participat la etapa GT Masters de pe circuitul MOTORSPORT ARENA Oschersleben organizata de ADAC, indrumati fiind de managerul de export al Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH: Koljan Detzmeier si de managerul de marketing Martin.

In cadrul acestui program de pe circuit unde s-a putut vedea gradul de implicare al Ravenol in MOTOR-SPORT ,s-au vizitat padocurile echipelor participante, s-au purtat discutii cu pilotii si au fost vizionate 5 curse, printre care cursa regina de GT MASTERS in care a avut loc cel mai spectaculos start lansat inregistrat vreodata in etapele ADAC.
(vezi http://www.youtube.com/watch?v=WYA-Ywk5t3c )

De asemenea a fost vizitata si noua fabrica Ravenol din Lubmin , cea mai moderna si tehnologizata fabrica de lubrifianti din Europa in acest moment,care a fost inaugurata in septembrie 2013. Cele patru zile de vizita in Germania s-au incheiat cu vizitarea obiectivelor turistice din Berlin.

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button