Ravenol si FIA – Campionatul European de Formula 3 – isi intensifica parteneriatul

PAUL
RAVENOL a devenit in 2014 partenerul oficial al Campionatului European de Formula 3 – FIA.

Pentru sezonul urmator, acest parteneriat va fi extins. Prin urmare, producatorul de lubrifianti din Westfalia se poate numi “Lubrifiantul oficial si partenerul pe cosmetica auto” al Campionatului European de Formula 3 -FIA.
In 2013, primul an al Campionatului European de Formula 3-FIA reinventat, Ravensberger Scmierstoffvertrieb GmbH, fondata in 1946, a fost deja implicata cu marca sa RAVENOL ca si prezentator pentru transmisia live si partener tehnic a echipei Van Amersfoort. Inca de la bun inceput, managerul de competitii al RAVENOL, Martin Huning a recunoscut potentialul si prestigiul international al Campionatului European de Formula 3, astfel incat compania s-a implicat, devenind un partener oficial pentru seriile de curse de nivel superior pentru juniori din 2014. Acum, urmatorii pasi urmeaza in 2016: incepand cu acest an, RAVENOL nu va fi doar intitulat “Lubrifiantul oficial si partenerul pe cosmetiaca auto” al Campionatului European de Formula 3 -FIA, ci lubrifiantii de curse RAVENOL RSS 10W-60 (pentru motor) si RAVENOL Racing Gearoil (ulei de transmisie) si RAVENOL Racing Brake Fluid R325+(ulei pentru placutele de frana) fiind inclusi oficial in regulamentul Campionatului European de Formula 3-FIA, permitand echipelor sa foloseasca aceste produse in competitii. Mai mult decat atat, logo-ul albastru-si-galben RAVENOL va aparea pe capacul superior al motoarelor tuturor masinilor de Formula 3, pe salopetele soferilor , pe podium si pe fundalul cu sponsori.

“Campionatul European de Formula 3-FIA este o serie de curse dinamice si de succes, ce a fost dezvoltata intr-un mod extrem de pozitiv in ultimii ani. Aici, cei mai buni soferi juniori din lume concureaza intre ei. Acest mediu se potriveste cu noi perfect. RAVENOL este la fel de modern si eficient si produsele noastre sunt pe pozitiile de top. “, spune Directorul Sporturilor cu motor al RAVENOL, Martin Hunting.

“Este intotdeauna bine cand un partener este fericit, se implica si creste odata cu noi. “, spune Walter Mertes, CEO pentru Formel-3-Vermarktungs GmbH, organizator alCompionatului European de Formula 3-FIA. “Noi, de asemenea, suntem foarte fericiti datorita parteneriatului cu RAVENOL care depaseste simpla prezenta a brandului. De aceea, ambele parti pot obtine un beneficiu reciproc. “

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button