Ralf Schumacher si RAVENOL

Ralf Schumacher – partener si ambasador in dezvoltarea produselor RAVENOL

Ralf Schumacher – partener si ambasador in dezvoltarea produselor RAVENOL

 

Ralf Schumacher vine dintr-o familie pasionata de domeniul auto, o familie cu rezultate extraordinare in competitiile motorsport .

Rezultatele si experienta dobandita atat in familie ,dar si in cursele de karturi, FIA FORMEL 3 ,DTM ,etc, i-au asigurat un nivel tehnic de cunostinte care-l situeaza pe unul dinte primele locuri in industria si managementul dezvoltarii produselor de curse .

Din anul 2016, managerul de echipă MOTOSPORT Ralf Schumacher și-a adus experiența și cunoștințele pentru RAVENOL în calitate de consultant tehnic. Împreună, lubrifianții de înaltă performanță bazați pe polyalphaolefine sunt dezvoltați pentru motorsport și pentru utilizare în condiții de funcționare deosebit de nefavorabile.

Colaborarea reușită și de lungă durată cu Ralf Schumacher a început în cursele de Formula și kart. Cooperarea strânsă și intensă se reflectă acum și în domeniul dezvoltării produselor, unde prezentăm acum o gamă nouă de produse petroliere recomandate de Ralf Schumacher. Logo-ul dinamic al lui Ralf Schumacher pe partea din față a etichetei de ulei poate fi vizibil în mod clar pe șapte produse.

 

Pe fundalul faptului că vehiculele din ce în ce mai apropiate de producție sunt folosite în sportul modern, consecința logică a RAVENOL este de a dezvolta în continuare lubrifianții și de ai aduce la un nivel de performanță care să răspundă și cerințelor cursei. Un exemplu deosebit de bun este RAVENOL VMP 5W-30 – SINGURUL ULEI de motor din catalogul de componente sportive al Audi Motorsport pentru Audi RS3 LMS TCR (p. 43) – care deține și aprobări oficiale OEM pentru utilizarea zilnică a vehiculelor Audi, BMW, Porsche, Seat, Skoda, Mercedes și VW.

În consecință, a fost creată o nouă gamă de uleiuri de motor ACEA C3 Mid-SAPS – RAVENOL RUP 5W-40 și RAVENOL REP 5W-30 – precum și ulei de calitate pentru ulei complet de calitate ACEA A3 / B4 – RAVENOL RSP 5W-30.

 

 

 

Aflați mai multe în prezentarea noastră și în noile informații:

Prezentare – Ralf Schumacher and RAVENOL

Informatii video – Ralf Schumacher and RAVENOL

Audi_RS_3_LMS_DSG_-Manual Componente

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button