Politica de mediu


Protectia mediului este a doua componenta majora a misiunii companiei noastre. Creand si sustinand un mediu de lucru sigur, sanatos, orientat spre performanta, si operand sub o politica de protectie a mediului, putem contribui la dezvoltarea si succesul companiei noastre. Angajamentul nostru asupra protectiei mediului este demonstrat in mod regulat de Autoritatea de Inspectie Tehnica, prin certificatul DIN EN ISO 14001:2009. In consecinta, urmatoarele principii de baza se aplica:

 

Management eficient asupra mediului
Sistemul nostru de management asupra mediului este in mod constant imbunatatit. In mod regulat examinam implementarile din planul de management si succesul sistemului nostru de management – din toate zonele.

 

Statiile de lucru sigure si prietenoase cu angajatii
Suntem convinsi ca toate accidentele de munca si bolile generate de spatiul de lucru sunt, de fapt, de evitat. Angajatii motivati si supraveghetorii ne sustin in misiunea prin care dorim sa eliminam accidentele de munca. Consideram ca protectia angajatilor nostri si antreprenorii prezinta aceeasi importanta. Designul statiilor ded lucru si procedurile operationale reflecta cele mai inalte nivele de intelegere. Noi atribuim un grad ridicat de importanta designului ergonomic al statiilor de lucru.

 

Conduita de incredere
Suntem devotati aderarii la legile si cerintele ce tin de protectia mediului si protectia la locul de munca. Actionam responsabil dupa propriile reguli, ce de cele mai multe ori intrec stipularile legale. Planificam, cumparam, operam si mentinem masinariile si echipamentele in asa maniera incat toate pericolele posibile sa poata fi excluse, riscurile sa poata fi micsorate, iar intreruperile de functionare sa poata fi evitate. Urmarim constant cele mai noi aparitii in materie de tehnologie.


 

Produsele cu impact scazut asupra mediului
In toate activitatile noastre, previzionam pentru a evita deteriora mediul. Intotdeauna folosim materii prime si energie cu moderatie. Ne dorim sa producem cat se poate de putin material de eliminat, sa nu irosim apa, sa nu cream zgomot si alte emisii pe cat este posibil. Tinand cont de ciclul vietii, toate produsele fabricate sunt prietenoase cu mediul.

 

Angajati responsabili
Impartasind informatii in mod regulat si sustinand traininguri de instruire, putem imbunatati aptitudinile angajatilor in interesul unor proceduri de lucru sigure si a protectiei mediului in toate sectoarele companiei.

 

Compania dezvolta in mod activ CIP (Proces de Imbunatatire Continua). Chiar mai mult, A fost deja introdusa si functioneaza prin recompensarea sugestiilor de imbunatatire oferite de catreangajati si membrii ai personalului, iar ca o consecinta, in acelasi timp, creste si imaginea companiei.

 

Masuri de prevenire
Protejam angajatii de eventualele probleme de sanatate cauzate de mediul de lucru. In acelasi timp, protejam mediul prin implementarea unor masuri de prevenire ample. In consecinta, garantam o prevedere eficienta a metodelor de oferire a primului ajutor in cazul aparitiei leziunilor pentru toti angajatii si vizitatorii nostri.

 

In acest sens, ne asumam responsabilitatea fata de angajatii nostri, fata de semenii nostri si fata de generatiile viitoare.

You must belogged in to post a comment.

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button