RAVENOL sustine echipa ByKOLLES

bykolles

 
Echipa ByKOLLES si RAVENOL isi vor uni fortele pentru un viitor de success in FIA WEC.

“Suntem incantati ca avem posibilitatea de a reprezenta un brand atat de cunoscut ca si Ravenol,la Campionatul de anduranta FIA WORLD” – afirma Boris Bermes – directorul de operatiuni a echipei ByKOLLES, care a multumit inca o data pentru increderea oferita de noii parteneri.

“Aceasta colaborare este deosebit de valoroasa pentru noi deoarece RAVENOL are produse de inalta performanta realizate in Germania. Competitivitatea produselor va fi evidentiata prin utilizarea lor in motoarele de curse. Este de la sine inteles ca suntem nerabdatori sa primim vizita partenerilor si a invitatilor lor la evenimentele la care participam.”

Martin Huning – director Motorsport la Ravenol, vorbeste despre efectele pozitive ale parteneriatului: “Cu o istorie impresionanta echipa BYKOLLES este foarte reprezentativa pentru motorsport. In calitate de partener official si furnizor de lubrifianti al echipei , le vom oferi produsele noastre premium – RAVENOL si suntem nerabdatori sa sarbatorim impreuna succesele. FIA CME este una dintre cele mai importante serii de curse internationale din lume, iar cursa de 24 de ore Le Mans este legendara.”

 

 

 

Ravensberger Schmierstoff GmbH, companie fondata in 1946, in orasul Werther, Westfalia, produce si distribuie lubrifianti de top. Linia de produse comercializate la nivel global sub brandul RAVENOL, are o gama variata de produse, de la uleiuri de motor care indeplinesc cerintele celor mai importanti producatori de autoturisme, pana la uleiuri de cutie de viteze si hidraulice, precum si produse de iarna, unsori, aditivi si produse de ingriire auto.

 

Echipa ByKOLLES:
Anterior cunoscuta sub numele de Lotus LMP, echipa ByKOLLES participa la curse de 15 ani si se poate mandri cu o istorie de success in CME, DTM, Formula 1 si alte serii de motorsport. Cu o noua suspensie la rotile din fata, modificari aerodinamice si multe alte imbunatatiri – in limitele stabilite de lege – echipa a reusit sa obtina o crestere a performantei, cruciala la cursele de anduranta, CLM P1/01. Noua masina de curse LMP1 va fi lansata official la testele de pre-sezon care au loc la Le Castellet in luna martie.

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button