RAVENOL și Mick Schumacher


Doi parteneri implicați: RAVENOL și Mick Schumacher

Werther, 23 august 2017 – În viitor, un nume important al motosportului va fi implicat intr-un nou parteneriat: Mick Schumacher și RAVENOL sunt acum parteneri exclusivi în domeniul lubrifianților și produselor de îngrijire. Acest lucru este evidențiat în special în logo-ul izbitoare al lui RAVENOL pe casca si echipamentul lui Mick Schumacher, care este deja considerat unul dintre piloții cei mai promitatori și mai talentați din Germania.

Pentru Mick Schumacher, RAVENOL a fost de mult timp un brand renumit care l-a însoțit la Formula 4 ca furnizor de lubrifianți pentru echipele Van Amersfoort Racing și Prema. În Campionatul European de Formula 3 al FIA, Mick Schumacher în prezent se bazeaza pe RAVENOL în Prema Powerteam italian. Astfel, fiul campionului mondial de Formula 1 Michael Schumacher, beneficiaza, de asemenea, de peste 70 de ani de experienta a producatorului de lubrifianti de inalta performanta.

Mick Schumacher: „Casca este una dintre componentele cele mai importante ale echipamentului unui pilor de curse. In motorsport se acorda o foarte mare importanță siguranței, dar și designului. Cu RAVENOL se identifica foarte multe echipe motorsport, organizatori și piste de curse. Sunt încântat să am RAVENOL ca partener important de partea mea și să port logo-ul pe casca mea „.

Odată cu noul angajament, RAVENOL își extinde în mod constant activitatea de motorsport. În plus, compania de renume din Werther din Westfalia este și partenerul exclusiv al lubrifianților Academiei ADAC Kart, aflat sub patronajul fostului pilot de Formula 1 și DTM Ralf Schumacher.

Directorul RAVENOL Motorsport Martin Huning: „Am observat întotdeauna dezvoltarea și cariera tinerilor piloti talentați și am promovat în mod repetat acest lucru prin suport tehnic, fie în karting sau curse de FIA, în mașini de raliu sau în turnee, sau chiar în sport cu barci cu motor. Uleiurile de înaltă performanță pe măsură ce le dezvoltăm sunt printre cele mai importante consumabile din motorsport. Înțelegerea tehnică și cunoașterea exactă a vehiculului său sunt în prezent probe obligatorii pentru de tinerii concurenți. Suntem încântați să îl însoțim pe Mick Schumacher în călătoria sa declarată pentru Formula 1 „.

RAVENOL este marca comercială a firmei Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH. Fondată în 1946, marca RAVENOL a cucerit treptat lumea. În prezent, companiile din industria automobilelor,agricultura ,transporturi, ingineriei mecanice, oțelului și construcțiilor se pot baza pe produse de calitate RAVENOL.Produsele RAVENOL sunt disponibile în peste 80 de țări din întreaga lume.

Website: Mick Schumacher

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button