Worldwide

Worldwide

Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH este acum larg recunoscut ca un jucator global pe piata de lubrifianti, iar produsele marca RAVENOL sunt recunoscute nu numai pentru fiabilitatea si calitatea de inalta clasa, dar si pentru serviciile excelente din Germania.

 
 

Produsele RAVENOL “Made in Germany” sunt deja acceptate in intreaga lume ca lubrifianti premium de cea mai inalta calitate. Partenerii Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH apreciaza fiabilitatea ridicata a produselor si serviciilor din Germania.

 

RAVENOL este reprezentata in aproape 80 de tari din intreaga lume. Suntem reprezentati, printre altele, in: USA, Mexic, Chile, Paraguay, Africa de Sud, Namibia, Egipt, Libia, Maroc, Spania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Denmarca, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Finlanda, Estonia, Lituania, Polonia, Republica Ceha, Austria, Elvetia, Italia, Malta, Grecia, Macedonia, Bulgaria, Serbia, Montenegro, Albania, Croatia, Slovenia, Slovacia, Romania, Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia, Kazastan, Turkmenistan, Kirghizstan, Irac, Iordania, Palestina, Liban, Emiratele Arabe, Pakistan, Bangladesh, China, Hong Kong, Taiwan, Corea de Sud, Japonia, Vietnam, Tailanda, Malaezia, Singapore si Indonesia.

 

Interesul international pentru RAVENOL se observa si la expozitiile importante ale industriei producatoare de automobile din intreaga lume, iar competenta tehnica a marcii RAVENOL este esentiata prin angajamentul global pentru sporturile cu motor. Colaboram cu mai multe echipe international de top si serii de curse populare pentru a insoti activitatile globale de vanzari si de a incuraja increderea clientilor in produsele noastre de inalta performanta.

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button