Companie

Companie

Compania Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH, detinatoarea brand-ului Ravenol a fost fondata in anul 1946, in Germania de Vest, localitatea Werther. Primele produse Ravenol au fost uleiurile monograde SAE 10 si SAE 30, dar printr-o munca de cercetare si inovatie s-a ajuns foarte curand la producerea uleiurilor multigrade 10W-30, 20W-50, etc.

 

Incepand cu 1960 brandul Ravenol a beneficiat de o vasta retea de distributie pe tot teritoriul Germaniei, asigurandu-si astfel prezenta in peste 80000 puncte de vanzare, reprezentate de magazine, service-uri, parcuri auto, fabrici, uzine, termocentrale, etc.

 

Din 1980 Compania Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH a inceput sa exporte intreaga gama de produse, mai intai in tarile din Europa de Vest, iar mai apoi si in tarile de pe alte continente. Astazi produsele RAVENOL sunt oferite şi vândute prin pieţe de desfacere în aproape 80 de ţări din întreaga lume.

 

Incepand cu ianuarie 2011, Ravenol Germania a incheiat un parteneriat strategic cu doua dintre cele mai importante firme de distributie din Romania: SC RAVENOL LUBRICANTS RO SRL – FOCSANI si SC ZONAL AUTO OIL SRL – ORADEA .

 

Cu o cifra de afaceri cumulata la peste 10 milioane euro/an si o retea de distributie care acopera toata Romania, SC RAVENOL LUBRICANTS RO SRL – Focsani si SC ZONAL AUTO OIL SRL – Oradea asigura un parteneriat pentru performanta pe termen lung si o stabilitate dovedita in cei zece ani de excelenta pe piata romaneasca.

Activitatea celor doua firme este bazata pe importul si distributia de uleiuri auto de categorie PREMIUM.

 

SC RAVENOL LUBRICANTS RO SRL – Focsani si SC ZONAL AUTO OIL SRL – Oradea au decis semnarea parteneriatului strategic cu Compania Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH pentru a aduce pe piata romaneasca produsele Ravenol devenind astfel, incepand cu ianuarie 2011, importatorii exclusivi ai brandului Ravenol in Romania.

Like pentru pagina de Facebook și vei fi la curent cu ultimele informații!

Call Now Button